Algemene instellingen


Hoe kom je daar:
Klik op Instellingen in het menu aan de linkerkant
of
Ga via het venstermenu Modules naar Instellingen

Je komt automatisch bij het tabblad Algemene instellingen.

#

Periode verjaardag

Bij het opstarten van MyAdmi zie je een overzicht van verjaardagen en in het Cliëntendossier kun je de verjaardagen over een periode zien en afdrukken. Geef hier de periode in waarvan je dat wilt zien.

Declaratie inschrijven cursist

Geef aan of er direct een declaratie gemaakt moet worden wanneer je iemand inschrijft op een cursus. Indien je ‘nee’ aangeeft zul je dit zelf handmatig moeten doen.

Standaard etiketten en enveloppen

Hier kun je je standaard etiketten selecteren, de meest voorkomende formaten zitten er standaard in.

Voor de enveloppen is er behalve de kabinet-enveloppen geen alternatieve keuze aangezien dit eerder aan de print instellingen dan de MyAdmi ligt.

Kopje en aanhef artsenbrieven

Boven de artsenbrieven kun je een extra heading plaatsen. Deze komt boven de geadresseerde te staan. Over het algemeen is dat Persoonlijk/vertrouwelijk. Wil je er niets boven hebben, laat dit veld dan leeg.

Aangezien ieder een andere voorkeur heeft van de aanhef van de doorverwijzers, kun je dit hier invullen. Dit kan bijvoorbeeld zijn Geachte. Vul hier altijd iets in, anders komt alleen de naam boven de brief te staan.

Actieve of alle cliënten laten zien in cliëntendossier

Cliënten kun je inactief of op de wachtlijst zetten. Indien je in het cliëntendossier bent en je klikt op Alle records tonen, wil je dan alle cliënten zien of alleen de actieve?

Zoomniveau beeld

Speciaal voor mensen die het beeld wat aan de kleine kant vinden is er de mogelijkheid om het zoomniveau in te stellen. Klik het betreffend percentage aan en je ziet direct het effect. Het zoomniveau wordt in het hele programma aangepast.
Is er tijdens het gebruik van MyAdmi iets gebeurt? Maak dan geen backup bij het afsluiten. Op deze manier wordt de huidige backup niet overschreven door de 'beschadigde' versie.