Als ik afsluit wordt er gevraagd of ik een backup wil wegschrijven. Is dit aan te raden?


Het is ten zeerste aan te raden om een backup weg te schrijven na gebruik van MyAdmi.
De gegevens die dan in het systeem staan worden in een aparte map (MYADMI_BACKUP) opgeslagen en kunnen dus overal veilig gesteld worden (op een USB-stick, externe harde schijf, CD-rom, etc.)

Probeer dus aan te wennen om op 'ja' te klikken wanneer MyAdmi vraagt om een backup weg te schrijven.

#


Is er tijdens het gebruik van MyAdmi iets gebeurt? Maak dan geen backup bij het afsluiten. Op deze manier wordt de huidige backup niet overschreven door de 'beschadigde' versie.